Na Johnny, voert men ook Ezra Miller af

BRUGGE – 20 juni, 2022 Ezra Miller gekend in de rol van de filmversie Barry Allen / The Flash en Credence Barebone/Aurelius Dumbledore in de Fantastic Beasts film series, kwam reeds meermaals negatief in het nieuws. Miller zou in dronken toestand vaker meerdere mensen hebben lastig gevallen, bedreigd hebben en zelfs fysiek hebben aangevallen. In Hawaii werd hij twee maal gearresteerd na dronkenmanschap. Er verschenen ook enkele beelden van, dus de acteur heeft zich niet bepaald populair gemaakt. Enkele jaren geleden werd hij ook woedend op een vrouw die hem lastigviel. Hij ‘loste het op’ door haar op de grond te gooien en te wurgen. De laatste film waarin hij de Flash speelt komt uit 23 juni 2023.

Image courtesy of Warner Bros Entertainment

Geplaatst

in

door