Boekrelease Fate: The Winx Saga De eerste vonk

BRUGGE – 21 juni, 2022 Een nieuw boek is verschenen bij populaire Young Adult reeks van Netflix.

Het is lente en directrice Dowling organiseert een oriëntatiedag voor de nieuwe studenten die in de herfst op Alfea zullen starten. Stella stelt zich kandidaat om het welkomstcomité te leiden. Ze staat erop dat haar vriendje Sky haar helpt, maar die heeft z’n handen vol met het slechte gedrag van zijn kamergenoot Riven. Nieuwelingen Aisha, Musa en Terra zijn zenuwachtig voor de oriëntatiedag. Kunnen ze standhouden tussen al die sterke krachten? Ondertussen zoekt directrice Dowling contact met een fee die in de mensenwereld woont. Die heeft geen idee wat haar te wachten staat.

ISBN 9789464101454

Het tweede seizoen van Fate is eind dit jaar verwacht op Netflix.

Image courtesy of Horizon

Geplaatst

in

door

Tags: