The Lost Girls vertelt het verhaal van Peter Pan door de ogen van Wendy

BRUGGE – 21 juni, 2022 The Lost Girls is een aankomende film geschreven en geregisseerd door Livia De Paolis, gebaseerd op de door Peter Pan geïnspireerde roman met dezelfde naam uit 2003 van Laurie Fox. Het speelt zich een paar generaties na de gebeurtenissen van J.M. Barrie’s originele roman af en borduurt voort op de gevolgen van Pan’s belofte om terug te keren naar de Darlings. De film is vanaf 17 juni in de bioscoop te zien in Engeland, releasedatum voor de Benelux zijn nog niet gekend.

Verhaal: Zoals haar grootmoeder en moeder Jane haar zijn voorgegaan, moet ook Wendy een manier zien te vinden om van Peter Pan los te komen. Hij wil immers dat ze zich aan een belofte houdt. Wanneer ook haar dochter Berry in zijn vizier komt te staan, trekt Wendy ten strijde om haar dochter te beschermen.

Peter wordt gespeeld door ‘Enola Holmes’-acteur Louis Partridge. Verder zien we ook talenten als ‘Letters to Juliet’-actrice Vanessa Redgrave (grootmoeder), ‘Emerald City’-actrice Joely Richardson (Jane), ‘House of the Dragon’-actrice Emily Carey en regisseur Livia De Paolis (Wendy) en ‘The Stranger’-actrice Ella-Rae Smith (Berry).

Image courtesy of Vertical

Geplaatst

in

door