Disney Summer Quest in EPCOT

BRUGGE – 25 juni, 2022 Maak je klaar voor het grootste avontuur van de zomer! Kijk deze zondag hoe Disney Channel’s “ZOMBIES 3”-sterren strijden in een ongelooflijke race door de wijken van EPCOT op een manier die nog nooit eerder is gedaan, en dat allemaal tijdens ’s werelds meest magische viering – het 50-jarig jubileum van Walt Disney World Resort. Gehost door de geweldige Yvette Nicole Brown, gaan de twee teams de confrontatie aan in uitdagingen bij Remy’s Ratatouille Adventure in het Franse paviljoen, in de geheel nieuwe Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind-attractie in het Wonders of Xandar-paviljoen, en rond Ruimteschip Aarde. Welk team de zoektocht als eerste voltooit, zal de nieuwe nachtelijke spectaculaire Harmonious ontsteken en de allereerste “Disney Summer Magic Quest” winnen!

Tijdens de show maken de “ZOMBIES 3”-sterren deel uit van een exclusief avontuur buiten de kantooruren, helemaal alleen in EPCOT, waar het onmogelijke mogelijk wordt … en tijdens deze zoektocht is alles mogelijk! Neem een ​​kijkje achter de schermen met de cast van “ZOMBIES 3” – Meg Donnelly, Pearce Joza, Kylee Russell, Matt Cornett en Milo Manheim – terwijl ze je een kijkje geven in het maken van “Disney Summer Magic Quest” en hoe het is om ’s nachts deel te nemen aan EPCOT in Walt Disney World Resort zonder gasten in de buurt. Bekijken!
Dit is een zoektocht als geen ander! Het vindt allemaal plaats tijdens The World’s Most Magical Celebration – het 50-jarig jubileum van Walt Disney World Resort en dat wil je niet missen. Tune in op zondag 26 juni om 19.00 uur. om de première van “Disney Summer Magic Quest” op Disney Channel te zien en het vervolgens opnieuw te zien wanneer het later deze zomer op Disney+ debuteert.

Image courtesy of Disney

Geplaatst

in

door

Tags: