Minions: The Rise of Gru in de bioscoop

BRUGGE – 29 juni, 2022 De film speelt zich af net na de gebeurtenissen van de eerste film, dit keer in de jaren 70. Gru groeit als 12-jarige jongen op in de buitenwijken van een stad. Gru is een fan van een team superschurken dat bekend staat als “de Wrede 6” en smeedt een plan om kwaadaardig genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten. Wanneer de Wrede 6 hun leider, de legendarische vechter Wild Knuckles, afzetten, poogt Gru om hun nieuwste lid te worden.

Het gaat niet goed, en de situatie wordt alleen maar erger nadat Gru met de hulp van Kevin, Stuart, Bob, Otto en de andere Minions een kostbare steen van hen steelt en plotseling de aartsvijand van het toppunt van het kwaad wordt. Op de vlucht voor de Wrede 6 ontdekken Gru en de Minions dat ze hulp vanuit een onverwachte hoek krijgen, van Wild Knuckles zelf.

Image courtesy of Universal