Harry Potter plantentuin in de kijker

BRUGGE – 29 juni, 2022 Mandrakes and Magical Creatures arriveert bij de Warner Bros Studio Tour Londen. Ga je deze zomer langs? Je wordt verwelkomd in de Grote Zaal bij de scène van het Kikkerkoor zoals te zien is in Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, met het kostuum van de dirigent van het koor, professor Flitwick, zoals gedragen door Warwick Davis.

Denk eraan om op je hoede te zijn voor je favoriete magische wezens terwijl je de Studio Tour verkent, aangezien Cornish Pixies, Dumbledore’s geliefde feniks Fawkes en het animatronic Monster Book of Monsters tijdens je bezoek kunnen worden gespot. Daarnaast leer je in de Creatures Workshop hoe Thestrals en Mandrakes tot leven werden gebracht met behulp van een mix van schaalmodellen en CGI.

Image courtesy of Warner Bros Entertainment