Duitse Comic Con haalt Millie Bobby Brown naar Dortmund

BRUGGE – 30 juni, 2022 Millie Bobby Brown, gekend als Eleven uit de Stranger Things serie zal aanwezig zijn samen met collega acteur Joseph Quinn, gekend als Eddie. Andere grote naam is Stephen Amell, bij ons vooral gekend als Arrow.

De German Comic Con Limited Edition zal plaats vinden op 16 juli 2022 in het Dortmund Exhibition Centre. Millie is niet te stoppen op haar jonge leeftijd en is buitengewoon succesvol. Ze werd uitgeroepen tot TIME Magazine’s 100 meest invloedrijke mensen ter wereld en 30 meest invloedrijke tieners ter wereld!

Van Harry Potter zijn twee actrices aanwezig, Georgina Leonidas (Katie Bell) en Danielle Tabor (Angelina Johnson). Bekijk alle info op https://shop.germancomiccon.com/

Image courtesy of Comic Con Germany