Amazon lanceert Prime Day

LONDEN – 6 juli, 2022 Om Prime Day te vieren, lanceert Amazon The Prime Day Dream House – opgezet als een ‘unieke entertainmentervaring’ in Shoreditch, Londen, waar op woensdag 6 juli een avond vol online entertainment zal plaatsvinden.

Het Prime Day Dream House is geïnspireerd op de onstuimige, speelse aard van dromen. Voorafgaand aan Prime Day komt een groot aantal contentmakers en beroemdheden samen in het huis om een ​​reeks evenementen te organiseren, allemaal gratis online beschikbaar via Amazon en sociale kanalen voor talent. De line-up bestaat uit popster RAYE, tv-kok Big Zuu, auteur, influencer en foodie Tilly Ramsay, tv-persoonlijkheid Sam Thompson, voetballers Jarrod Bowen en Ben Foster, plus social influencers Timbsy en Max Balegde.

Verdeeld over drie kamers in het Prime Day Dream House, zal de avond het deelnemende talent zien samenwerken aan een verscheidenheid aan interactieve uitdagingen en vermakelijke momenten. Big Zuu gaat bijvoorbeeld het tegen elkaar opnemen in een kookuitdaging met Tilly Ramsay, met behulp van mysterieuze ingrediënten geleverd door Amazon Fresh; West Ham en de Engelse voetballer Jarrod Brown neemt het op tegen voetballer en sportpersoonlijkheid Ben Foster in een FIFA-uitdaging ter ere van Prime Gaming; terwijl RAYE een intieme set zal spelen, gepresenteerd door Amazon Music.

Deelnemers nemen niet alleen actief deel aan de interactieve Prime Day Dream House ‘Show’, maar krijgen daarna ook de kans om direct te communiceren met de ‘sets’ van de kamers – met een extra grote inloopkoelkast, wervelende meubels en een ‘sky schommel’.

Het Amazon Prime Day-evenement vindt plaats op 12-13 juli.

Image courtesy of Amazon UK