Derde Zombies film op Disney+

BRUGGE – 14 juli, 2022 Het is het laatste jaar van Zed en Addison bij Seabrook en het gaat beter dan ooit. De stad heeft eindelijk monsters geaccepteerd als onderdeel van Seabrook en is een veilige haven geworden voor zowel monsters als mensen. Zed staat op het punt een voetbalbeurs te ontvangen en de eerste zombie te worden die ooit naar de universiteit gaat (en hij is verheugd om zich bij Addison aan te sluiten die al is toegelaten). Addison is verheugd om de opening van het gloednieuwe “cheer-paviljoen” van de stad te markeren door cheer-teams van over de hele wereld uit te nodigen om te strijden in een “internationale cheer-off”. De stad is echter geschokt door de komst van een nieuwe groep intergalactische buitenstaanders – Aliens, die opdagen om mee te doen aan de cheer-off. Hoewel ze de Aliens met tegenzin toestaan om voor de competitie te blijven, worden de monsters en mensen van Seabrook achterdochtig als ze ontdekken dat de Aliens misschien op zoek zijn naar meer dan een vriendelijke competitie.

Image courtesy of Disney

Geplaatst

in

door

Tags: