Disney Sorcerer’s Arena release spelversie

BRUGGE – 15 juli, 2022 Met de populaire mobiele game Disney Sorcerer’s Arena hebben miljoenen spelers de rol van zowel helden als schurken op zich genomen terwijl ze strijden in strategische turn-based gevechten. Nu, voor de eerste keer ooit, kun je de hands-on sensatie van vechten in de Arena ervaren als krachtige Disney- en Pixar-kampioenen/

Disney Sorcerer’s Arena: Epic Alliances plaatst de grenzeloze uitdaging voor spelers met de mobiele game in de handen van fans op een verkennende reis met spannende karakterbotsingen! De uitdaging van de Arena is aan jou om aan te gaan in dit Disney en Pixar bordspel Battle Royale, waarbij elke beweging van elk personage en zijn unieke vaardigheden in jouw handen zijn als een krachtige Summoner! Beantwoord de oproep om je nalatenschap te bepalen in dit uitbreidbare spel voor spelers van alle niveaus.

Inbegrepen bij de basisset is een all-star selectie van acht geliefde personages: Sorcerer’s Apprentice Mickey, Gaston, Maleficent, Aladdin, Ariel, Dr. Facilier, Demona en Sulley. Spelers kiezen 2 personages en breiden vervolgens hun teams uit terwijl ze vaardigheden ontwikkelen en strategieën aanscherpen via een leersysteem met hoofdstukken, waarbij ze onderweg nieuwe vaardigheden ontgrendelen.

Maak gebruik van de krachtige, natuurgetrouwe vaardigheden van je bondgenoten om de overwinning in de Arena te behalen. Gaston fungeert als een go-to vechter met spierkracht, terwijl Aladdin geweldig is in het ontwijken van aanvallen! Spelers rekruteren verschillende personages en gebruiken hun vaardigheden om de slimste bewegingen en aanvallen te maken om overwinningspunten te verdienen. Terwijl ze hun weg naar de overwinning plannen, zullen fans genieten van de rijke karakterkunst en gestileerde ontwerpelementen die zijn ingebouwd in de tafelbladcomponenten van Epic Alliances, zoals te zien is in de personages tot aan de Battle Cards en verschillende effectdetails. Spelers kunnen toekomstige Disney Sorcerer’s Arena: Epic Alliances-uitbreidingspakketten verwachten die elk jaar worden uitgerold en nieuwe personages, kaarten en spelmechanica aan de strijd toevoegen. De eerste die de Arena uitbreidt, is de “Turning the Tide”-set met drie personages met oceanisch thema, waaronder Davy Jones, Moana en Stitch! Met zoveel verschillende combinaties van personages die op elk moment in het spel komen, is de herspeelbaarheid eindeloos. Het is tijd om erachter te komen hoe zowel helden als schurken op onvoorspelbare manieren kunnen zegevieren, terwijl jij elke beweging onder de knie hebt!

Op 15 november verschijnt de tweede uitbreiding van het spel, Disney Sorcerer’s Arena Thrills & Chills.

Uitgave van USAopoly, basisspel en uitbreiding Turning the Tide zijn beschikbaar bij Olleke.

Image courtesy of Opgames