Avengers Campus in Disneyland Parijs officieel geopend

PARIJS – 24 juli, 2022 Op 20 juli vierde Disneyland Paris de officiële opening van Avengers Campus met de belofte om gasten in staat te stellen een actieve rol te spelen naast de machtigste helden van de aarde en hun eigen heroïsche verhaal na te leven. Om een ​​buitengewoon welkom te creëren bij zo’n gedenkwaardige gelegenheid waren campuspersoneel, castleden en speciale gasten!

De langverwachte opening van Avengers Campus, in samenhang met de viering van het 30-jarig jubileum, biedt avonturen boordevol actie met verrassende live-actiestunts, heroïsche ontmoetingen met Marvel Super Heroes en twee epische attracties. Bovenop dit aanbod kunnen rekruten tanken als een superheld met geheel nieuwe eetervaringen en er goed uitzien met hun heroïsche koopwaar.

Om de allereerste rekruten te verwelkomen, voegde Josh D’Amaro, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products, en president en directeur van Disney Parks International Jill Estorino, zich bij de castleden naast de Disneyland Paris Ambassadors en Natacha Rafalski, president van Disneyland Parijs, met een lopende band door Walt Disney Studios Park.

De sfeer was gevuld met opwinding, glimlachen en gejuich van zowel de cast als de gasten terwijl iedereen binnenkwam om de nieuwe Campus te zien. Om de gebeurtenis te herdenken, werden speciale buttons verspreid samen met een exclusief Mission Files-document voor de eerste rekruten van de Campus.

Er wachtten nog meer verrassingen in de backstage-ruimtes voor de castleden van Disneyland Parijs – decoraties in gegoten gebouwen en een speciaal dessert werd aangeboden aan alle cast. Terwijl ze genoten van deze heerlijke desserts, maakten ze selfies op een gloednieuwe cast-selfieplek waar ze konden helpen de Spider-Bots te bestrijden die ontsnapten uit de SPIDER-MAN W.E.B. AVONTUURLIJKE attractie!

Naarmate de dag vorderde, werd iedereen uitgenodigd om mee te doen aan de actie — samen te werken met de Avengers en hun bondgenoten door het hele land; slingerende webben zoals Spider-Man op SPIDER-MAN W.E.B. AVONTUUR; vliegen in de ruimte met Iron Man en Captain Marvel op AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE; en aankleden en tanken op ware Super Hero-mode.

Rekruten ontmoetten Spider-Man, Iron Man of Captain Marvel in een nieuw speciaal gebouw dat speciaal is ontworpen voor Avengers Campus in Disneyland Parijs, het Hero Training Center. Voor de eerste keer in een Disney Park legde een dynamische “freeze frame”-videosequentie, gemaakt door DisneyPhotoPass met 27 camera’s rondom de actie, deze ontmoetingen met Captain Marvel of Iron Man vast en veranderde ze in onvergetelijke momenten. Deze speciale ontmoetingen zijn te boeken via de mobiele Disneyland Paris-app.

Nieuwe rekruten van alle leeftijden kregen ook de kans om te trainen met de trouwe beschermers van Black Panther, de Dora Milaje, en van de krijgers van Wakanda te leren hoe het is om lid te zijn van deze elite koninklijke garde. Van daaruit gingen ze de wereld op een leuke manier redden, pronkten ze met hun beste danspasjes tijdens een interactieve dans-off met Star-Lord en Gamora van de Guardians of the Galaxy en legden ze momenten vast met meer helden in The Gateway Portal.

Avengers Campus is nu open met castleden en personeel klaar om nieuwe rekruten te verwelkomen terwijl ze spannende nieuwe avonturen beginnen in Disneyland Parijs!

Bron: Disney Parks

Image courtesy of Disney

Geplaatst

in

door

Tags: