Disney Magic werpt anker in Zeebrugge

BRUGGE – 31 juli, 2022 Het cruiseschip Disney Magic dat op een 11 daagse reis is vanaf Duitsland, over Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland komt morgen aan in Zeebrugge. Het 300 meter lange Disney-cruiseschip Disney Magic, één van de 5 schepen van Disney Cruise Line meert om 5u30 aan in de haven van Zeebrugge. Het schip voert sinds 2016 langs de Noord-Europese cruiseroute en heeft als thuishaven Dover, Engeland.

De gasten aan boord bezoeken overdag het sprookjesachtige Brugge of reizen door richting hoofdstad Brussel. Na een kort bezoek vertrekt om 18uur het schip naar haar eindbestemming Southampton, Engeland.

Het schip biedt plaats voor 950 bemanningsleden, 2700 passagiers en telt 875 kajuiten. Disney Magic is het oudste cruiseship van Disney Cruise Line, gebouwd in 1998 in Italië. Het bevat onder meer een groot theater, twee bioscoopzalen, discotheken, zwembaden en vijf restaurants. Er verschillende recreatieplekken voor kinderen waar Marvel helden en tovenaar Mickey Mouse centraal staan.

Volgend jaar komt een van de grootste cruiseschepen, de Disney Dream met thuishaven Miami, Florida naar Brugge, midden augustus. Meer info op https://disneycruise.disney.go.com/

Image courtesy of Disney

Geplaatst

in

door

Tags: