Noorse tienerromantiek op Netflix

BRUGGE – 17 aug, 2022 Royalteen is een Noors liefdesverhaal over leven met je fouten, je angsten overwinnen en het internet doorbreken. Wanneer prins Karl Johan, Kalle onder vrienden en nieuwkomer Lena warme gevoelens voor elkaar beginnen te ontwikkelen, is Lena om vele redenen gecharmeerd maar ook sceptisch. Partijprins Kalle is een vaste waarde in de roddelbladen en de roddelblogs waarvan er één anoniem werd beheerd door Lena zelf, totdat ze werd ontmaskerd. Lena is zich er pijnlijk van bewust dat het daten van de toekomstige koning hen beiden in een onmogelijke situatie zou brengen en ze heeft Kalle of iemand anders niet verteld over haar nog grotere geheim, wat ook de reden is waarom ze uit haar geboortestad is verhuisd.

Image courtesy of Netflix

Geplaatst

in

door

Tags: