Zuid-Koreaanse actiekomedie Seoul Vibe

BRUGGE – 26 aug, 2022 In 1988 raken de coureurs van het Sanggye Supreme Team verstrikt in een onderzoek naar een VIP-slushfondsoperatie. Op de dag van de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen in Seoel vindt in de stad een achtervolging plaats, inclusief het Sanggye Supreme Team. Het verkeer van illegale fondsen vindt plaats onder de chaos van alles wat er in de stad gebeurt. Chauffeurs worden gerekruteerd om achter het geld aan te jagen. De belangrijkste spelers zijn Dong-Wook, die het Sanggye Supreme Team leidt. Andere leden van het Sanggye Supreme Team zijn Woo-Sam, die ook DJ is, en Bok-Nam, die de stadsstraten van Seoul als zijn broekzak kent. Yoon-Hee is de jongere zus van Sanggye Supreme Teamleider Dong-Wook. Ze is ook de leider van de grootste motorclub in Seoul. Joon-Ki kan alles repareren. Hij is geen bloedverwant aan Dong-Wook, maar hij is dicht bij hem als een broer.

Image courtesy of Netflix

Geplaatst

in

door