‘High School Musical’-ster Corbin Bleu verrast Disney Imagination Campus

WHAT TIME IS IT? Corbin Bleu maakt verrassingsoptreden in Walt Disney World Resort.

Corbin, bekend van zijn hoofdrol in de originele High School Musical-franchise als Chad Danforth, speelt nu in het nieuwste seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’. In dit seizoen gaan de Wildcats naar Camp Shallow Lake, een slaapkamp in Californië, waar zij en hun medekampeerders klaar zijn voor een onvergetelijke zomer.

Het personage van Corbin legt een met drama gevulde “docu-serie” vast van de cast’s zomerproductie van “Frozen”, en net als de cast in de serie, leerden studenten van Evans High School een routine van “Frozen” tijdens een workshop georganiseerd bij Walt Disney World door Disney Imagination Campus.

Een nieuwe aflevering van High School Musical: The Musical: The Series kun je elke woensdag streamen op Disney+

Image courtesy of DisneyParks