Vanaf vandaag is The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien

BRUGGE – 2 september, 2022 De grote dag breekt aan voor Amazon Prime met de duurste productie: The Lord of the Rings: The Rings of Power.

De serie speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings af en is gebaseerd op de geschiedenis van Midden-aarde van auteur J.R.R. Tolkien. Het begint in een tijd van relatieve vrede en omvat alle belangrijke gebeurtenissen van het Tweede Tijdperk van Midden-aarde: het smeden van de Rings of Power, de opkomst van de Dark Lord Sauron, de val van het eilandkoninkrijk Númenor en de laatste alliantie tussen elfen en mannen. Deze gebeurtenissen vinden plaats gedurende duizenden jaren in de originele verhalen van Tolkien, maar zijn samengevat voor de serie.

Image courtesy of Amazon Prime

Geplaatst

in

door