Thor: Love and Thunder krijgt ‘Disney+ Day Première’

BRUGGE – 8 september, 2022 Dit jaar is 8 september 2022 de dag waarop Disney Plus Day wordt georganiseerd . De streamingdienst is 3 jaar oud. Voor de lancering zijn ondermeer Cars op Rondreis, Pinocchio en Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder gepland.

Thor: Love and Thunder was namelijk op 5 juli voor het eerst op het witte doek te bewonderen en is vanaf vandaag te streamen op Disney+.

De God van de Donder (Chris Hemsworth) gaat op queeste naar innerlijke vrede. Maar de zoektocht raakt verstoord door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft.

Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die – tot Thors verbazing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Gezamenlijk proberen ze hem te stoppen voordat het te laat is.

Images courtesy of Marvel Studios and Disney