Cobra Kai vijfde seizoen

BRUGGE – 9 september, 2022 Het vijfde seizoen van de tv-serie Cobra Kai is vanaf vandaag op Netflix te zien. De filmreeks had al een grote en loyale fanbase toen het uitgebracht werd door Sony, maar toen de serie de sprong naar Netflix maakte, schoot de populariteit omhoog.

Terry Silver nam Cobra Kai over

Nu Kreese beschuldigd wordt van de aanval van Sting Ray, is Terry Silver vrij om Cobra Kai volledig over te nemen en zijn visie voor de dojo te verspreiden. Met meerdere nieuwe Cobra Kai-dojo’s die naar verwachting overal in de vallei zullen verschijnen, verwacht een aanzienlijke toename van nieuwe studenten, wat zou kunnen leiden tot vijandelijkheden tussen Cobra Kai en de studenten van rivaliserende dojo’s. Daniel LaRusso kan niet in het reine komen met de oneervolle manier waarop Cobra Kai het All Valley Tournament wilde winnen, en zal tegen zijn eigen woord ingaan en studenten blijven onderwijzen in zijn Miyagi-Do-dojo.

Miguel is er helemaal niet van bewust dat zijn biologische vader niet weet dat hij bestaat. Behalve dat hij een “slechte man” is als Miguel zijn vader vindt, kan hij een deur in zijn leven openen die hij nooit meer kan sluiten. Johnny is van plan naar Mexico-Stad te gaan om zijn jonge student te vinden, maar Johnny kennende zal hij zichzelf in allerlei problemen brengen, vooral als er een confrontatie is met Miguels vader.

Image courtesy of Netflix