Netflix Halloween Horror Special

BRUGGE – 1 oktober, 2022 Vanaf vandaag zijn heel wat Halloween films toegevoegd aan Netflix. Een overzichtje:

Friday the 13th

Welkom terug bij Crystal Lake in een ijzingwekkende heruitvoering van de klassieke horrorfilm Friday the 13th. Op zoek naar zijn vermiste zus gaat Clay (Jared Padalecki) naar de griezelige bossen van het legendarische Crystal Lake, waar hij stuit op de krakende resten van de rottende oude hutten achter met mos bedekte bomen. En dat is niet het enige dat op de loer ligt onder de struiken.

Insidious

Een familie probeert te voorkomen dat kwade geesten hun comateuze kind gevangen houden in een rijk dat De Verdere heet.

Paranormal Activity 3

Na een reeks “inbraken” te hebben meegemaakt, installeert een gezin beveiligingscamera’s rond hun huis, om zich vervolgens te realiseren dat de gebeurtenissen die zich voor hen afspelen sinisterder zijn dan ze lijken.

Scary Movie en Scary Movie 2 en 3

Scary Movie’, met Anna Faris, Marlon Wayans en Shannon Elizabeth in de hoofdrollen, is een versie van de populairste horrorfilms van vandaag. Een groep tieners met een bekend uiterlijk wordt gestalkt door een meer dan vaag herkenbare gemaskerde moordenaar. Terwijl de slachtoffers zich opstapelen en de lachspieren zich opstapelen, ontsnapt geen enkele van je favoriete griezelfilms aan de vlijmscherpe satire van deze schandalig grappige parodie.

The Shining

Kultklassier van Stanley Kubrick

Halloween

Jamie Lee Curtis keert terug in haar iconische rol als Laurie Strode, die tot haar laatste confrontatie komt met Michael Myers, de gemaskerde figuur die haar achtervolgt sinds ze vier decennia geleden ternauwernood ontsnapte aan zijn moordpartij op Halloweenavond.

Image courtesy of Netflix

Geplaatst

in

door