Halloween van start in Disneyland Parijs

PARIJS – 2 oktober, 2022 Tijdens het Disney Halloween Festival keert de Mickey’s Halloween Celebration parade terug. De Disney Figuren hebben hun mooiste halloweenoutfits uit de kast gehaald om de show te stelen op hun indrukwekkende paradewagens!

Er is een nieuwe lichtprojectieshow voor het kasteel van Doornroosje ‘Nightfall with Villains’, waarbij de Disneyschurken het kasteel overnemen. De show is elke avond te zien vóór droneshow Disney D-Light en avondspektakel Disney Illuminations. Disneyland Paris viert Halloween tot en met zondag 6 november. Op zaterdag 12 november begint het kerstseizoen.

Disney Halloween Parties op zaterdag 29 en maandag 31 oktober, van 17.30 tot 02.00 uur, bevat naast een parade twee shows en drie scare zones.

Image courtesy of The Walt Disney Company

Geplaatst

in

door

Tags: