Harry Potter komt naar Abu Dhabi

Warner Bros. Discovery en Miral kondigden aan dat een uitgebreid nieuw Harry Potter-thema land naar Yas Island komt, als onderdeel van ‘s werelds grootste indoor themapark: Warner Bros. World Abu Dhabi.

Warner Bros. World Abu Dhabi is al de thuisbasis van een groot aantal geliefde verhalen en personages, waaronder The Flintstones, Bugs Bunny, Scooby-Doo, Batman, Superman, Wonder Woman en Tom en Jerry. Het is werelds grootste overdekte themapark.

Van spannende attracties tot spectaculaire shows en culinaire ervaringen, op Yas Island kunnen bezoekers zich onderdompelen in alles wat Warner Bros. De Harry Potter uitbreiding in Warner Bros. World Abu Dhabi komt naast zes bestaande meeslepende ervaringen: Warner Bros. Plaza, Bedrock, Dynamite Gulch, Cartoon Junction, Gotham City en Metropolis.

Voor meer informatie over Warner Bros. World Abu Dhabi, en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het gloednieuwe Harry Potter uitbreiding, kun je terecht op de website van Warner Bros. World Abu Dhabi.

Image courtesy of Warner Bros World

Geplaatst

in

door