De 7 beste Harry Potter kerstgeschenken

Weet je niet wat je moet kopen voor je Potterhead? Dan helpt onze redactie met je met de 7 beste geschenken voor elke fan van Harry Potter, voor het geval je geen bezoek brengt aan de Warner Bros Studios in Londen, Hollywood of Osaka of Universal Studios in Hollywood of Florida.

  1. Butterbeer: de toverdrank dat naar vanille karamel smaakt is verkrijgbaar in flesjes (=alcoholvrije limonade), chocolade en snoepjes.
  2. Chocolade kikkers mal met alle toverkaarten. Met deze mal maak je zelf chocoladekikkers, in het pakket zitten bijhorende verpakkingen om zelf te vouwen, maar ook alle bewegende kaartjes in dezelfde kwaliteit als deze die in de Studio Tour verkocht worden.
  3. Time-Turner. Met deze ketting van Hermelien kun je terug in de tijd gaan. Verkrijgbaar als ketting in vier uitvoeringen voor ieders budget, alsook als pin, sleutelhanger of setje oorbellen. De ketting is genderneutraal.
  4. Knuffel van Dobby, Hedwig of Niffler. De knuffels van The Noble Collection zijn heel mooi gemaakt en komen in babyversie en grote versie. De meest populaire knuffels zijn huiself Dobby, sneeuwuil Hedwig en het juwelendiefje de Delfstoffer of Niffler.
  5. Toverstaf van Albus Perkamentus (Dumbledore). De machtigste toverstaf ter wereld wil je in huis hebben, ook al kan je er volgens sommige dreuzels helemaal niets mee doen. De toverstaf is voor alle verzamelaars en genderneutraal. Er zijn twee uitvoeringen: met een naamclip of in een fraaie doos. Deze met de naamclip worden het meest verzameld omdat het vaak een begin is van een grote collectie. Er zijn meer dan 55 verschillende toverstokken die je kunt verzamelen, maar Albus Dumbledore, Hermione Granger, Voldemort en Harry Potter zijn het meest geliefd.
  6. Sjaal van je huis. Een praktisch cadeau voor koude winterdagen komt altijd van pas. Maar je moet wel weten in welk huis (kleur) je fan is ingedeeld: Griffoendor (rood), Slytherin (groen), Huffelpuf (geel) of Ravenklauw (blauw) voor je een sjaal gaat kopen. De sjaals zijn verkrijgbaar in standaard volwassenmaat, in een deluxe versie dat 60cm langer is, een ronde sjaal en als skinny (kindersjaal).
  7. Tovenaarsgewaad van je huis. Dezelfde regels gelden als voor een sjaal. Als je het huis kent, is een gewaad iets wat je look als tovenaar helemaal afmaakt. Verkrijgbaar in maten XS tot XL passen de gewaden elke tovenaar en heks. En buiten beurzen en conventies dragen Potterheads ze vaak doordeweeks als kamerjas.
Image courtesy of Universal

Geplaatst

in

door