Aquaman and the Lost Kingdom bioscooprelease

BRUGGE – 15 december, 2022 Aquaman and the Lost Kingdom is gebaseerd op het DC Comics-personage Aquaman. Geproduceerd door DC Films, The Safran Company en Atomic Monster Productions, en distributie door Warner Bros. Pictures. De film is bedoeld als een vervolg op Aquaman (2018) en de dertiende film in het DC Extended Universe. De opnames eindigden in januari 2022 en vonden plaats in het Verenigd Koninkrijk, Hawa├» en Los Angeles.

Verhaal: Aquaman mag ondertussen een plaats nemen op de troon van Atlantis. Wanneer er echter een oeroude kracht vrij breekt, moet Aquaman een ongemakkelijke alliantie sluiten met een onwaarschijnlijke bondgenoot om Atlantis en de wereld te beschermen tegen niet te herstellen schade. Tevens krijgt hij vijanden in de vorm van Black Manta, die uit is op wraak, en King Orm, die ook niet heel gelukkig is met z’n halfbroer op de troon.

https://www.youtube.com/watch?v=-YZzvvO5SfY
Image courtesy of Warner Bros Entertainment