Hogwarts Legacy uitgebracht

BRUGGE – 10 februari, 2023 Het computerspel waar vele fans reikhalzend naar uitkeken is vanaf nu verkrijgbaar op Windows, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Het wordt gepubliceerd onder het Portkey Games label van Warner Bros. Interactive Entertainment.

Hogwarts Legacy is een open wereld actierollenspel. Tijdens het spel kan de speler zich aansluiten bij een van de vier Zweinstein afdelingen en lessen volgen op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, zoals toverspreuken, verweer tegen de zwarte kunsten, vliegen op een bezem, kruidenkunde en toverdranken. Ook andere locaties zoals Het Verboden Bos, Zweinsveld en Goudgrijp en buitenlandse Toverscholen kan men digitaal verkennen. Ja kan als speler verschillende kerkers, geheime gangen en ruimtes ontdekken en puzzels oplossen.

Op 4 april 2023 is het beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De Nintendo Switch versie komt 25 juli 2023 uit.

Image courtesy of Portkey Games

Geplaatst

in

door